Кадър Гугъл мапсВодещите държави в света отказват Групата на водещите държави

...
Кадър Гугъл мапсВодещите държави в света отказват Групата на водещите държави
Коментари Харесай

Г-7: Осъждаме руската временна окупация на Крим и Севастопол

Кадър Google мапс

Водещите страни в света отказват 

Групата на водещите страни от Г-7 предизвести Москва, че няма да одобри съветската анексия на полуостров Крим от Украйна, в изказване във връзка седмата годишнина от поглъщането, което те смятат за нелегално.

" Недвусмислено осъждаме съветската краткотрайна окупация на Автономна република Крим и град Севастопол. Опитите на Русия да го легитимира не са и няма да бъдат приети ", се споделя в публично изказване.

БГНЕС напомня, че през вчерашния ден съветският министър на външните работи Сергей Лавров съобщи, че „ Крим вечно ще остане с Русия “. „ Западът отпред със Съединените щати не може да промени това ”, съобщи съветският министър. По думите му това е бил единственият метод за отбрана на ползите, достолепието и живота на кримчани на фона на „ заканите от страна на националистите и неонацистите, които пристигнаха на власт в Киев вследствие на автиконституционния въоръжен прелом “. На творби на 16 март 2014г. в Република Крим и град Севастопол референдум над 97% от участниците се оповестиха за самостоятелност от Украйна и присъединение към Русия. Още в края на февруари на полуострова бяха трансферирани съветски бойци без опознавателни знаци. Съединените щати, Европейския съюз и Украйна квалифицират тези събития като анексиране на суверенна украинска територия., Агенция Франс Прес
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР